UITPAS met kansentarief

Heb je een beperkt inkomen? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een 'UITPAS met kansentarief'. Met deze spaar-en kortingskaart kan je genieten van dezelfde voordelen als een UITPAS en nog enkele extra voordelen.

Je voldoet aan één van de volgende criteria:

 Je bent in begeleiding bij het OCMW:

  • Vraag een 'UITPAS met kansentarief' aan je begeleider. Hij of zij onderzoekt of je in aanmerking komt.
  • Als je in aanmerking komt, kan je bij het Sociaal Infopunt een UiTPAS  met kansentarief laten aanmaken. Breng zeker ook je identiteitskaart (en kids-ID voor je kinderen, als je dat hebt) mee.

Je geniet van een verhoogde tegemoetkoming:

  • Vraag een attest van verhoogde tegemoetkoming bij je ziekenfonds voor jezelf en elk gezinslid.
  • Loop met je attest(en) en identiteitskaart(en (ook kids-ID als je dat hebt) langs bij het Sociaal Infopunt, dienstencentrum De Waaier of dienstencentrum Het Schoppeke. Kom zeker tijdens de openingsuren, je UiTPAS met kansentarief wordt dan onmiddellijk aangemaakt.

 Je volgt een collectieve schuldenregeling:

  • Vraag een attest waarin je bemiddelaar bevestigt dat je een collectieve schuldenregeling volgt. Zorg dat je partner en kinderen vermeld worden.
  • Loop met je attest(en) en identiteitskaart(en (ook kids-ID als je dat hebt) langs bij het Sociaal Infopunt , dienstencentrum De Waaier of dienstencentrum Het Schoppeke. Kom zeker tijdens de openingsuren, je UiTPAS met kansentarief wordt dan onmiddellijk aangemaakt.

 Extra voordelen

Warme maaltijden

Lichaamsverzorging

Vervoer

Winkelen

Je vindt dit overzicht ook in de flyer. Heb je graag een gedrukte versie? Je kan een exemplaar afhalen in één van de dienstencentra of aan het Sociaal Infopunt in het Sociaal Huis (Paradeplein 2, bus 2).

Uitgelicht

UiTPAS met kansentarief

Alle voorwaarden en voordelen vind je hier.

bezoek de site

Extra voordelen voor UiTPAS met kansentarief

Korting in een aantal domeinen en cultuurhuizen van de provincie Antwerpen

Heb jij een UiT-PAS met kansentarief? Dan is er goed nieuws want je krijgt met je pas ook korting in een aantal domeinen en cultuurhuizen van de provincie Antwerpen! Jouw UiTPAS opent 5 deuren extra.

lees verder