Delen

Homeless cup

Voetbalclub K Lierse SK, het Lierse straathoekwerk en het Lierse jeugdwelzijnswerk organiseren een open voetbalinitiatief: ‘de Lierse Homeless Boys.’
Deze ploeg van jonge en net iets oudere mensen, van grote talenten en net iets minder grote talenten … traint elke week in en rond de sporthal 't Spui. Enkele keren per jaar ontmoeten we andere ploegen op tornooi en jaarlijks houden we een trainingsweekend.
Als voetballen niets voor jou is, kan je natuurlijk ook op training of tornooi komen supporteren. Je ontmoet er een groep van mensen die samen vooruit willen.
Onze ploeg staat open voor iedereen. Voetbal is ons ding, maar wekelijks samenkomen en een hechte groep vormen, is zeker zo belangrijk. Wij zijn sociale sporters! Begeleiders en spelers zijn er voor elkaar.
Als je eens niet goed in je vel zit, dan kan je bij ons terecht voor ondersteuning. Samen zoeken we naar een gepast antwoord.
De Belgian Homelesscup Lier is een boeiende cocktail van sportiviteit, gezelligheid, ondersteuning en plezier. Een plek om te komen en te blijven.

Wie?

Vanaf 16 jaar kan je mee voetballen.
Iedereen welkom om te supporteren!

Waar?

Sporthal 't Spui, Predikherenlaan 18, Lier

Wanneer?

Elke donderdag van 16 tot 18 uur

Meer info:

Raf Van Houtven, gsm 0473 75 03 49

 

 

Uitgelicht