Delen

Jongeren

Voetballen in je wijk, dj in het jeugdhuis, animator op het speelplein, skaten op het skatepark, met je groepje repeteren in het repitiekot, rondhangen op de sportvelden,...? Je vervelen in Lier?! Kan niet!
Check de website van het jeugdcentrum: www.moevement.be en ga op zoek naar jouw vrije tijd op maat.

Jeugdwelzijnswerk

Niet elke jongere kan altijd en overal mee in het jeugdwerk. Soms valt er wel eens iemand uit de boot omdat het aanbod onvoldoende aangepast is. Het jeugdwelzijnswerk organiseert daarom verschillende activiteiten die open staan voor iedereen.

Samenhang

Zo is er de Samenhang voor alle jongeren tussen 13 en 25 die het thuis, op school of elders wat moeilijker hebben. Elke woensdagavond komt de groep samen van 17 tot 21 uur. Na een gezamenlijke, lekkere maaltijd en de afwas start een leuke activiteit. Meer info? Contacteer de medewerkers van het jeugdwelzijnswerk:

Lierse Boys

Via een wekelijkse voetbaltraining en deelname aan tornooien wordt, in samenwerking met SK Lierse, getracht dak- en thuisloze jongeren vertrouwen te schenken sociale vaardigheden aan te leren zodat zij in een positieve spiraal terecht komen.

Meer info:

Uitgelicht

Jeugdcentrum Moevement