Delen

GOMOR

Je GOMOR-pas

Wil je ook in 2016 genieten van de vele voordelen van de GOMOR? Dan moet je (opnieuw) een GOMOR aanvragen en aantonen dat je (nog steeds) aan de criteria voldoet. Dat doe je zo:

 

Je bent in begeleiding bij het OCMW:

  • Vraag een GOMOR aan je begeleider. Hij of zij onderzoekt of je in aanmerking komt. Als je in aanmerking komt, doet je begeleider meteen een aanvraag. Bij je volgend bezoek aan het OCMW kan je je GOMOR meenemen.

 

Je geniet van een verhoogde tegemoetkoming:

  • Vraag een attest van verhoogde tegemoetkoming bij je ziekenfonds voor jezelf en elk gezinslid. (Ben je lid van de Christelijke Mutualiteit, de Liberale Mutualiteit of het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds? Deze ziekenfondsen sturen je eind december of begin januari automatisch een attest voor jezelf en alle gezinsleden.)

 

Je volgt een collectieve schuldenregeling:

  • Vraag een attest waarin je bemiddelaar bevestigt dat je een collectieve schuldenregeling volgt. Zorg dat je partner en kinderen vermeld worden.

 

Je attest(en) bezorg je aan één van de volgende diensten:

  • dienstencentrum Rosmolen, Pettendonk 37/1, Lier
  • dienstencentrum De Waaier, Dorpsstraat 111, Koningshooikt
  • infobalie van het stadskantoor, Paradeplein 2, Lier.

 

Je kan je attest(en) ook in de GOMOR-brievenbussen stoppen. Deze brievenbussen vind je aan de dienstencentra.

 

Je GOMOR wordt met de post thuis bezorgd!

GOMOR-aanbod

Benieuwde welke voordelen 2016 in petto heeft voor GOMOR houders? Die kan je vinden in de GOMOR gazet. De GOMOR-GAZET geeft je een overzicht  van het permanente GOMOR-aanbod. THeb je graag een gedrukte versie? Je kan een exemplaar afhalen in één van de dienstencentra of aan het Sociaal Infopunt in het Sociaal Huis (Paradeplein 2, bus 2).

Een tip:

Nieuwtjes over GOMOR kan je vinden op facebook.


Uitgelicht