Delen

Infomarkt voor aanstaande en prille ouders

zwangere buik met smiey

Een baby?

Voor aanstaande ouders is niet altijd even duidelijk op welke hulp en zorg zij een beroep kunnen doen voor, tijdens en na de bevalling. Bovendien wordt de verblijfsduur in het ziekenhuis van een nieuwe mama en haar baby steeds korter. Dat maakt het voor de verpleegkundigen van Kind en Gezin moeilijk om alle prille ouders in het ziekenhuis te bezoeken en het aanbod van Kind en Gezin voor te stellen.

Speciaal voor aanstaande en prille ouders organiseert het Huis van het Kind, in samenwerking met Kind en Gezin, vanaf nu drie keer per jaar een infomarkt waar je een antwoord vindt op al je vragen over geboorte, borstvoeding, kraamzorg, opvoeding,… Je kan je ook inschrijven voor verschillende workshops, informatiemomenten en je kan enkele demonstraties volgen.

De eerste infomarkt vindt plaats op dinsdag 26 september van 18.30 tot 21.00 uur in de polyvalente ruimte van woonzorgcentrum Paradijs (Transvaalstraat 44).

Toegang is gratis, inschrijven is niet nodig.

Tijdens deze eerste infomarkt kan je deelnemen aan een workshop borstvoeding, verzorgd door een lactatiekundige van het H. Hartziekenhuis. Daarvoor moet je wel inschrijven. Stuur hiervoor een mailtje naar huisvanhetkind@lier.be of een sms ‘workshop borstvoeding + naam’ naar tel. 0497 52 94 76.

Meer info:

Team Sociaal Beleid, Coördinator Huis van het Kind
huisvanhetkind@lier.be
tel. 0497 52 94 76.

Noteer alvast ook: Infoavond kruipen, stappen, lopen.

Je krijgt concrete tips en bewegingsoefeningen om de psychomotorische ontwikkeling van je kind te bevorderen.
Begeleiding: Liesbeth Verhoeven - licentiate L.O. en motorisch remedial teacher.
Een organisatie van CM in samenwerking met Huis van het Kind op do 26 oktober om 20 uur, in WZC Paradijs (polyvalentezaal), Transvaalstraat 44.
Inschrijven kan via www.cm.be/agenda of tel. 014 40 35 45.

Uitgelicht

Huis van het Kind

Transvaalstraat 42
2500 Lier
gsm 0497 52 94 76

lees verder

Affiche: Infomarkt voor aanstaande ouders